Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

Katakomba Babilonban, valamikor akkortájt, amikor az Úr összezavarta a nyelveket, mondjuk e kezdődő káosz közepén, azonosság és különbség megszületésének, az egyértelműség és a jelentések elbizonytalanodásának felemás, vészterhes idején.
spacer
A 2003-ban végzett Máté-osztály már megint összeállt. Szeretik, értik, érzik egymást. Az eddigi két osztálytalálkozóból született nyári produkciókban már meséltek magukról
spacer
Öreg, elhagyott rakétabázison telepedett meg újabban a Zsámbéki nyár rendezvénysorozatának tekintélyes hányada. A kortárs színház, zene, film és képzőművészet alkotóinak találkozóhelye, előadások helyszíne lett a festői tájon leledző, hadtörténeti emlékhellyé nyilvánított régi rakétabázis.
spacer
Egy ember tragédiája Zsámbékon
spacer
Cserna-Szabó Andrást prózaíróként, novellistaként, képregény-szövegíróként, kulináris szakértőként és ÉS-beli kritikaíróként ismerjük. Első színpadi próbálkozása után azonban színpadi szerzőként is nyilván kell tartanunk.
spacer
„A Vendel tragédiájacímű színdarab az első, és eleddig egyetlen drámai kísérletem. Egy hűségproblémákkal küzdő, ufószakértő szobafestőmázolóról szól, akit b. neje belefolyt a fürdővízbe
<< < ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 > >>

© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.