Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

Tíz napja felköltözött a Bázisra a Pulcinella hangárba egy titokzatos zenei műhely: Mózes Zoltán (Napokon, Soulbeakers), Porteleki Áron (Dorota, Poros), Kiss Krisztián (Tordas Trió, Terra Profonda), Makkai Dániel (Dorota, Gamelán) és Vincenzo Lo Buglio ( Terra Profonda). A műhely vezetője Debreczeni Márton (ex Kompánia, Artus) nyilatkozott a műhelytitkokról.

spacer
Szabó Mátyás Pétert a Közért Színházi Társulat tagját kérdeztük az Úriemberek kalauza késharchoz című előadásuk kapcsán, amelynek kapcsán nálunk először mutatkoznak be ebben a formációban.
spacer
Goda Gábor az Artus Stúdió alapítója és rendezője, az idei zsámbéki nyár színházi alkimistája beszél a Kérész Művek „sorozat” itteni, csak egyszer, csak most, csak előttünk megtörténő előadásáról.
spacer
Horváth Csabával a Forte társulat rendezőjével és koreográfusával a Godot-ra várva című, egyik legjobb darabjuk zsámbéki bemutatója kapcsán készítettünk interjút.
spacer
Július 5-én a Közhely című előadás látható a Bázison. Szabó Réka társulata, a Tünet Együttes előadását Ardai Petra a holland Space Theater egyik alapítója és vezetője rendezte, aki először van jelen alkotóként Zsámbékon, de reményeink szerint a későbbiekben majd önállóan is dolgozik velünk. Amszterdamból online válaszolt a kérdéseinkre épp egy új, ottani bemutatója előtt.
spacer
Kovács Henrietta rendezővel a KoMod Színház július 4-i Kampec című sitcom előadása kapcsán készítettünk interjút.
<< < ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... > >>

© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.