Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

rés a présen: Az amszterdami Space színház rendezőjeként számos koprodukcióban dolgoztál Magyarországon is az utóbbi években. Mit érdemes tudnunk az általad elképzelt színházról?
spacer
Noha a pofán csapással, egyáltalán: bármiféle csapkodással óvatos vagyok, mégis ez a helyzet: Nagy Zsoltot pofán csapja Kohlhaas Mihály szerepe. És megmutat benne valamit, amit én még nem láttam: a félelmet. CSÁKI JUDIT KRITIKÁJA.
spacer
A Lüzisztráté projekt egy tulajdonképpeni közösségi minifesztivál a Zsámbéki medencében, amely nőkről szól és a térségben (az agglomerációban) élő nők sorsát mutatja be, helyzetük javítását szolgálja. A nők történeteit állítja középpontba a Zsámbéki Színházi Bázis, a Zsámbéki Művelődési Ház és a budakeszi Kompánia Színházi Társulás összefogásával, a partnerszervezetekkel (Keszkenő Népdalkör, Gyermekliget Alapítvány) és a Norvég Civil Alap támogatásával.
spacer
spacer
Mándy Ildikó, rendező
spacer
Szeptember 7-én 18 órai kezdettel látható a Karaván Művészeti Alapítvány színészeinek előadásában A show folytatódik című, legendás előadás. Nyári Oszkárt a színház és művészeti képzés alapítóját, vezetőjét, a darab íróját és rendezőjét kérdeztük.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... > >>

© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.