Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

A Független Társulat egyik vezetője, alapítója, írója és rendezője Balogh Rodrigó beszél a szombaton látható, közösen megélhető Szent tehenek című előadásukról.

spacer
A nyárvég legkülönlegesebb vállalkozásának tűnik Peter Weiss: Marat /Sade című drámájának munkabemutatója tizenkét színésznőre. Gergye Krisztián rendezővel beszélgettünk az előadás létrejöttéről.
spacer
W. Pluhár Attilával a Hályogkovács Alkalmi Társulás Szentivánéjjel című, csütörtökön és pénteken látható előadásának rendezőjével a Bázis főépülete előtt, az erdőben beszélgettünk, próba előtt, miközben a színésznők már sütötték a konyhában a reggeli brióst.
spacer
De egyébként fontos volt számunkra a csillagos ég és a zöld. Nagyon szerettük volna itt kipróbálni az előadást, mert az egész darab alapja a Szukkot (a haszidok Sátoros ünnepe), amikor a családok kiköltöznek a kertbe, építenek egy sátrat, hogy ott kell éjszakázzanak, és mesélnek.
spacer
Augusztus 21-én 20 órakor lesz a HUPS!Crew: Idegen elemek munkabemutatója. A MANCS a társulat egyik tagjával, Czupi Dániellel beszélgetett.
spacer
A ludas című előadás szabadban lesz. Kérjük kedves nézőinket, öltözzenek melegen, mert este már hűvös van.
Az előadás időtartama több mint két óra, ezért az előadás után a színházi buszjárat Budapestre indul vissza.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > >>

© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.