Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

Elkezdődtek a Kokkola próbái a Hátsó Kapuban. A próbafolyamatról Kovács Napsugár naplót vezet. A darab bemutatója augusztus 2-án 20 órakor lesz a Zsámbéki Színházi Bázison.
spacer
Kemény Rozit a Kompánia Színház társulatának tagját kérdeztük az Öt ablak a látás nyelvtana című új bemutatójuk kapcsán, amelyet Krzystof Żyliński lengyel rendezővel készítettek.
spacer
Július 18-án 20 órakor John Osborne: Dühöngő című előadásával mutatkoznak be a A Színház- és Filmművészeti Egyetem, a Kaposvári Egyetem Művészeti Kara és a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem frissen végzett hallgatói. A közös produkció a Manna támogatásával jött létre. További előadások: július 19-20. 20 óra
spacer
Július 19-én láthatják az érdeklődők a Kompánia Színházi Társulat és a Zsámbéki Színházi Bázis új bemutatóját, amely a a lengyel Teatr Jednego Wiersza, az Artus Stúdió és a Lengyel Intézet közreműködésével készült. Az Öt ablak a látás nyelvtana további előadásai: július 20-21. 20 óra
spacer
Jámbor József (Dzsózi), a Definíció című előadás rendezője a zsámbéki nyarakról, rendezésekről, az előadások megosztó fogadtatásáról és Németh Ákos világáról beszél Artner Sisso interjújában.
spacer
A idei év a Zsámbéki Színház 30. évada, mely méltó módon kívánja tovább vinni Mátyás Irén hagyatékát. Az idei évadban is készülünk bemutatókkal: A Kompánia Színházi Társulat, a K2 Színház, és a Manna Kulturális Egyesület érkezik új darabokkal. Többek között Jámbor József, Horváth Csaba, Vidnyánszky Attila, Rusznyák Gábor rendezéseit láthatja a közönség. Határainkon túlról vendégül látjuk az Osonó Színházműhelyt, valamint újra megrendezzük a Határon Túli és Hazai Amatőr Színjátszók Fesztiválját (Im memoriam Bicskei Gábor).

Az előadások tervezett időpontjai és ismertetői a honlapon olvashatók.

Zsámbéki Színházi Bázis
<< < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... > >>

© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.