Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

A Back to Babylon Nemzetközi Stúdió következő projektje, a Kompánia Társulat és a lengyel Egy Vers Színház közös bemutatója az Értekezés a próbabábukról avagy a Genezis második könyve.
Meghívó egy misztikus világba.
spacer
Baróthy. Máthé Zsolt. Sokoldalú, szabálytalan, furcsa figura. Színész, szövegíró, zenész és még annyi felfedeznivaló. Ebben az évben őt tartja vállán az osztály.
Interjú Máté Gábor rendezővel az AlkalMáté Trupp új előadásáról. Immáron a hetedikről.
spacer
Július 22. és 23-án este 7 órától láthatja a közönség a dunaszerdahelyi Epopteia Színházi Műhely és a Zsámbéki Színházi Bázis együttműködésével létrehozott Bakanótákat, amely előtanulmánya a jövő évre húzódó előadásnak. A kényszerű változtatás okairól, eredményeiről kérdeztük Czajlik József rendezőt.
spacer
A Tényleg szeretsz? című előadás július 14. és 18. között látható a Zichy kastélyban Zsámbékon , amely egy új, független társulat, a KAPcsolat TÁRsulás első bemutója. A darabot a társulás szerkesztette, írta, improvizálta
spacer
Fiatal színészek és zenészek kreatív, kísérletező csapata arra vállalkozott, hogy újraértelmezze a Carmen történetet, melyet július 8-11. között láthat a közönség. Beszélgetés a tavalyi év csapatmunkájáról, a készülő előadásról, álmokról és döntésekről Kárpáti Pál rendezővel és Kalmár Bence látványtervezővel.
spacer
A Zsámbéki Színházi Bázis nyitóelőadása a Persona, melyet június 24-én láthat először a közönség. Ez Gigor Attila első színházi rendezése. Vele beszélgettünk a készülő előadásról.
<< < ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... > >>

© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.