Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

A Lüzisztráté projekt egy tulajdonképpeni közösségi minifesztivál a Zsámbéki medencében, amely nőkről szól és a térségben (az agglomerációban) élő nők sorsát mutatja be, helyzetük javítását szolgálja. A nők történeteit állítja középpontba a Zsámbéki Színházi Bázis, a Zsámbéki Művelődési Ház és a budakeszi Kompánia Színházi Társulás összefogásával, a partnerszervezetekkel (Keszkenő Népdalkör, Gyermekliget Alapítvány) és a Norvég Civil Alap támogatásával.
spacer
spacer
Mándy Ildikó, rendező
spacer
Szeptember 7-én 18 órai kezdettel látható a Karaván Művészeti Alapítvány színészeinek előadásában A show folytatódik című, legendás előadás. Nyári Oszkárt a színház és művészeti képzés alapítóját, vezetőjét, a darab íróját és rendezőjét kérdeztük.
spacer
A Független Társulat egyik vezetője, alapítója, írója és rendezője Balogh Rodrigó beszél a szombaton látható, közösen megélhető Szent tehenek című előadásukról.

spacer
A nyárvég legkülönlegesebb vállalkozásának tűnik Peter Weiss: Marat /Sade című drámájának munkabemutatója tizenkét színésznőre. Gergye Krisztián rendezővel beszélgettünk az előadás létrejöttéről.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > >>

Következő programjaink
június 28., csütörtök
20:00 Jég-doktrínák Színházi Bázis
június 29., péntek
20:00 Kapitalizmus Színházi Bázis
20:30 Gerendák Romtemplom
© 2018. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu