Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

Határon túli és Hazai Amatőr Színjátszók XXI. Találkozója
2013. augusztus 10-11.
spacer
VÁLTOZÁS!
Augusztus 30-án elmarad a Kabaré!
Augusztus 31.én szombaton műsorváltozás: a Kabaré helyett 20.30-tól ismét ÁLLAMPOLGÁRI ISMERETEK! Tengely Gábor rendezővel készítettünk interjút, aki először rendez az idén a Bázison és történetesen egy magyar ősbemutatót Mark Ravenhill: Állampolgári ismeretek című darabjából
spacer
A Zsámbéki Színházi Bázis huszonegyedik alkalommal adott helyet az amatőr színjátszók találkozójának. Két nap, hat előadás: in memoriam Bicskei Gábor és Mátyás Irén. Jászay Tamás beszámolója.
spacer
A Manna és a Zsámbéki Színházi Bázis közös előadása fiatalokról szól nem csak fiataloknak, Ravenhill darabjának ősbemutatójában egy osztály életébe pillanthatunk be. Az Állampolgári ismeretek (Citizenship) a felszínen a drogokról és a szexualitásról szól, fő kérdései azonban az identitáskeresés, a közösséghez tartozás és az – akár egy osztályban is modellezhető – társadalmi berendezkedés működése.
spacer
Bicskei Gábor és Mátyás Irén által alapított, immár 30 éves múltra visszatekintő Zsámbéki Szombatok Összművészeti Fesztivál továbbfejlesztésével létrejött Zsámbéki Színházi és Művészeti Bázis a kiemelt művészeti fesztiválok közé tartozik. Programjának fontos eleme a fesztivál a fesztiválban projekt, melynek keretén belül minden évben megvalósul egy kisebb, aktuális témával foglalkozó tematikus fesztivál. Az idei évben a fiatalok megszólítása a cél.
spacer
Erdeős Anna rendezővel beszélgettünk a Kokkola próbáinak szünetében.
<< < ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... > >>

© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.