Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

Lackfi János: HINTÁK
A Vilmos-díjat elnyert Hinták című dráma egy zsámbéki idős asszony történetén alapul, és bizonyíték arra, hogy a „valóság sokszor nem valóságszerű”.
Tovább »
A Műemlék Rakétabázis sok izgalmas produkciónak adott már otthont, ezúttal egy művészi tréning helyszínévé alakul át. A legénységi épület gyertyafénnyel kivilágított tereiben egy meglepetésekkel, váratlan fordulatokkal és humorral teli interaktív játékra invitálja Önöket Studler Béla egykori vállalkozó, Nemeskéri Aglája színművésznő és Csóka Balázs zenész.
Tovább »
A zsámbéki nyári évad méltó lezárásaként, válogatott programokkal várunk. A három nap alatt, összesen 11 színházi előadás, 4 koncert, DJ-k, táncház, két szabadtéri filmvetítés, némafilmvetítés eredeti kópiákról, csillagvizsgáló, gyerekprogramok, sátortábor és persze a lehető legjobb hangulat ezen a különleges, természetvédelmi területen, „közelebb a csillagokhoz”.
Tovább »
Olyan világba visznek minket, ahová magunktól nem szívesen merészkednénk, sőt, amiről próbálunk tudomást sem venni…
Tovább »
"Semmi sem hasonlítható a kezeidhez, semmi a szemed aranyló zöldjéhez. A testem csordultig tele van lényeddel."
Tovább »
Forgách András árnyalt, s árnyaltságuknál fogva összemosódó karakterei újabb és újabb feldolgozásért kiáltanak. Nem meglepő tehát, hogy A pincér kifinomult konfliktusai 1991-es bemutatkozásuk óta időről-időre magukkal ragadják a közönséget.
Tovább »
Sétálószínházi előadás, melynek során a nézők bejárják a Bázist. Kényelmes cipő viselete javasolt!
Tovább »

© 2018. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu