Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

2018. augusztus 3., péntek 20:30 - Zárdakert
Madarak, repülőgépek röptéről, a szerelem, az alkotás, a szabadság szárnyalásáról, és a lemetszett szárnyak miatti gyötrelemről szól ez a válogatás.
spacer
2015. július 31., péntek 20:00 - Zárdakert
A népmesét, a mesemondást, a magyar nyelvet ünnepli ez az est. Az elhangzó mesék a magyar próza legszebb állapotait, hamisítatlan nyelvi észjárásunkat, ezrek-százezrek munkáját emelik régóta érdemelt magasságba, a színpadra. Teológiailag kikezdhető mesék ezek, de párájuk mindig függőleges, s mikor botlik is, ég felé törekszik.
spacer
2014. augusztus 22., péntek 21:30 - Színházi Bázis
Az előadásban az élő filmalkotás folyamata úgy működik, mint ahogyan egy fényérzékeny fotópapír befogadni képes az egymás után rá exponált képek sorozatát. Ezeket a filmeket -, amelyek élőben rögzített ismétlődő videófelvétel-részletek halmazából felépített montázsok - ikonikus jelenésekként érzékelhetjük
spacer
2014. szeptember 6., szombat 21:30 - Színházi Bázis
Az előadás után elhangzik a Roma Oktatási Alap támogatásával készült slam, amelyet tehetséges roma tinédzserek adnak elő. A szöveget Horváth Kristóf (Színész Bob) és a diákok írták.
spacer
2014. augusztus 3., vasárnap 20:00 - Színházi Bázis
groteszk tánc-játék, szórakoztató abszurd
spacer
2012. június 16., szombat 19:00
Stiller Krisztina és Korányi Mátyás költők felolvasó estje, majd beszélgetés Artner Szilvia vezetésével az Internet, a valóság és a költészet viszonyáról.
1 2 3 4 5 6 ... > >>

© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.