Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

2011. július 15., péntek 19:00 - Romtemplom
Zsámbék Jazz Open 2011 - „Európa Zsámbékon”

I.rész A Balogh Csibe Jenő Zongora Tehetségkutató I. helyezettje, Gayer Mátyás CD-bemutató koncertje II.rész Harcsa Veronika Quintet "Lámpafény" CD-bemutató

Immár tizenkettedik alkalommal rendezik meg a zsámbéki Romtemplom tövében az Európa-szerte egyre nagyobb hírnévre szert tevő Zsámbék Jazz Open koncertsorozatot, amelynek különlegessége, hogy csak júliusi péntek estéken látható-hallható. Az idei nyár különlegessége lesz a tavasszal lebonyolított Balogh "Csibe" Jenő Jazz Zongora Tehetségkutató helyezettjeinek fellépése. De a hazai élvonal jeles képviselői is szerepelnek, és hozzájuk Románia, Hollandia, Szlovákia, Ausztria, Belgium és Franciaország vezető jazzmuzsikusai csatlakoznak.

Július 15. péntek 19.00
I.rész
A Balogh Csibe Jenő Zongora Tehetségkutató I. helyezettje, Gayer Mátyás CD-bemutató koncertje

Bátran mondhatjuk, "Az év felfedezettje" a 19 éves nagykanizsai fiú, aki a grazi Zeneakadémián épp most fejezte be az első évfolyamot. Versenygyőzelmének egyik "hozadéka", hogy a Gramy Records pont a koncert napján jelenteti meg Matyi CD-jét.

II.rész
Harcsa Veronika Quintet "Lámpafény" CD-bemutató

És még egy lemezbemutató! Harcsa Veronikát az elmúlt években nyújtott teljesítménye alapján bátran nevezhetjük hazánk első számú "jazz diva"-jának. Nincs olyan koncertterem, amit ne töltene meg az ő hangversenye. Tavaly szinte lefolyt a tömeg a zsámbéki domboldalról. Az idén májusban megjelent jazz verses lemezével áll a csillagos ég alá.


© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.