Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

2009. augusztus 15., szombat 20:00 - Romtemplom
Angyalok szárnyán - Vincze Lilla és a Rajkók
Zene határok nélkül

A magyar és a cigányzene, valamint a könnyű- és klasszikus zenei át-, valamint feldolgozások igényes és újszerű egymásra találása.

Augusztus 15-én 20 óra a Romtemplomnál

Angyalok szárnyán-zene határok nélkül

Vincze Lilla és a Rajkó Zenekar mûsora

A Rajkó Művészegyüttes és Vincze Lilla előadóművész-énekesnő közös együttműködést kezdeményezett. Két különböző, ám számos ponton egymással találkozó és egymást kiegészítő zenei műfaj új produkciója. A magyar és a cigányzene, valamint a könnyű- és klasszikus zenei át-, valamint feldolgozások igényes és újszerű egymásra találása.
Ezt a zenei sokféleséget egységesíti a „crossover” stílusa, így mutatva és éreztetve, hogy a különféle zenei stílusok egységes egésszé formálásával egy teljesen újszerű és felejthetetlen élmény adható a hallgatóságnak!

Mindazon zeneszerető és zeneértő fiatalok, valamint a középkorú, mindkét zenei műfaj iránt érdeklődő és az újításokra fogékony hallgatóság számára készül az előadás, akik befogadóak az újszerű és több zenei stílust magába foglaló, egész estét betöltő produkciók iránt.

Így kalandozik a zene a magyar népzenén át a klasszikus komoly zenéig, érintve akár a francia sanzonok és a spanyol nemzeti muzsika hagyományait

© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.