Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

2010. augusztus 11.
Lucky Fellas - egy csipetnyi Las Vegas!

Elegáns, vidám showműsor az 50-es, 60-as évek világslágereivel a Lucky Fellas Nosztalgia Show előadásában.

Vannak feledhetetlen, klasszikusnak számító dalok, mint például Frank Sinatra, Dean Martin, Tom Jones slágerei, amelyek a mai napig ismerősen, kellemesen csengenek a nagyközönség számára.

A "Lucky Fellas" együttes műsorában az 50-es, 60-as, 70-es évek „standard” amerikai dalaiból és a korszak európai slágereiből egyaránt válogat. Az együttes a műsorát humorral fűszerezve, laza eleganciával, a közönséggel egy hullámhosszon, élőben prezentálja.

Az együttesnek van egy „vadnyugati” arca is; a country műsorban az elmúlt évtizedek és a közelmúlt legjobb „western” dalai forrtak össze szórakoztató, remek hangulatú, energikus műsorrá. Természetesen az énekesek megjelenése is a stílushoz igazodik. A hátteret professzionális zenei alapok biztosítják, a dalok eredeti hangszerelésben szólalnak meg.

Az együttes tagjai testvérek: Jurásek Balázs és Jurásek Dániel sokéves zenei és színpadi múlttal rendelkezik, az évek során többféle műfajban is kipróbálták magukat, majd 2007-ben megalakult a "Lucky Fellas". Az együttes nevének jelentése "Szerencsés fickók".

A "Lucky Fellas" szókapcsolat az amerikai köznyelvből származik, a korszak dalszövegeiben gyakran használt, kedvelt kifejezés. A műsor több generáció érdeklődését is felkeltheti: az idősebbek kellemesen nosztalgiázhatnak a régi dallamokat hallgatva, az ifjabbak pedig megismerhetik e remek szerzeményeket két fiatal énekes tolmácsolásában.

Forrás: www.luckyfellas.hu

© 2024. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.