Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

2010. 06. 14.
Harsányi Attila, a Lovak az ablakban című előadásban nyújtott alakításáért a Fundaţia „Liga pentru Teatru” különdíját nyerte el a a XVIII. ATELIER Nemzetközi Színházi Fesztiválon. Az Aradi Kamaraszínház és a Pécsi Harmadik Színház előadását a három legjelentősebb kategóriában (legjobb rendezés – Radu Dinulescu, legjobb női főszereplő– Bacskó Tünde, legjobb férfi főszereplő – Harsányi Attila) jelölte a zsűri. Az ATELIER Nemzetközi Színházi Fesztivál az ország legrégibb nemzetközi színházi fesztiválja, amelyet június 6-12 között rendeztek meg Nagybányán.
2010. 06. 04.
Kedves Érdeklődők! Honlapunkon olvashatják a Zsámbéki Színházi Bázis tervezett nyári műsortervét. Sajnos a 6. kategóriás színházak pályázatáról még nem született döntés, s emiatt módosulhat a végleges program. Az esetleges változásokról honlapunkon olvashatnak, melyet folyamatosan frissítünk. Megértésüket köszönjük!
2009. 07. 25.
A színházat és a fesztivált működtető egyesület kezdeményezésére műemléki védelem alá került rakétabázis közérdekű hasznosítására kidolgozta a „Hadi bázisból kulturális bázist” projektet.
2009. 07. 25.
Múzeumok Éjszakája Zsámbékon, a Földi Telepítésű Magyar Légvédelem Fegyvernemi Múzeumában
2009. 07. 22.
Nem előzmény nélküli a Zsámbékon látható előadás; annak a kurzusnak az eredménye, melyet Oleg Zsukovszkij tavasszal tartott a Színművészeti Egyetemen. S mint ilyen, két szempontból is jól illeszkedik a Zsámbéki Színházi Bázis programjába. URBÁN BALÁZS KRITIKÁJA.
2009. 07. 16.
Legalább egy hete itt dolgozik már az orosz polihisztor, és ma tartja Novák Eszter osztályával a Dalok a Földről című darab főpróbáját. Holnap bemutató és a hétvégén még két alkalommal látható az előadás.
<< < ... 11 12 13 14 15 16

© 2018. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu