Zsámbéki Színházi Bázis
A romtemplomtól a bázisig
Norvég Civil Alap

2011. július 1., péntek 19:00 - Romtemplom
Zsámbék Jazz Open 2011 - „Európa Zsámbékon”
Július 1. péntek 19.00

Immár tizenkettedik alkalommal rendezik meg a zsámbéki Romtemplom tövében az Európa-szerte egyre nagyobb hírnévre szert tevő Zsámbék Jazz Open koncertsorozatot, amelynek különlegessége, hogy csak júliusi péntek estéken látható-hallható. Az idei nyár különlegessége lesz a tavasszal lebonyolított Balogh "Csibe" Jenő Jazz Zongora Tehetségkutató helyezettjeinek fellépése. De a hazai élvonal jeles képviselői is szerepelnek, és hozzájuk Románia, Hollandia, Szlovákia, Ausztria, Belgium és Franciaország vezető jazzmuzsikusai csatlakoznak.

Július 1. péntek 19.00
I.rész
A Balogh Csibe Jenő Jazz Zongora Tehetségkutató VI. helyezettje Horváth János (Székesfehérvár)

A 24 éves zongorista tavaly diplomázott a Kodolányi Főiskola Jazztanszakán és már a Lauschmann konzi tanára. Új triójával most mutatkozik be. Saját kompozíciók és standardek váltogatják egymást repertorájukban.

Karosi Júlia Quartet
A fiatal énekesnő nemzedék egyik legtehetségesebb tagja, egy különleges ösztöndíj birtokosa. Zenekarában férje dobol és a grazi Zeneakadémia Jazztanszékén épp most diplomázott zongorista érzékeny szólóival ad különös karaktert Julika szerzeményeinek.

II.rész
Román-Magyar Jazzmozdony
Két éve robog a Román-Magyar Jazzmozdony és először tesz kitérőt Zsámbékra. Az európai hírű román énekesnő és a két vezető magyar muzsikus első közös CD-jének (A Child Is Born) bemutató koncertje zárja a nyitó napot.


© 2023. Zsámbéki Színházi Bázis - THEATER Online - theater.hu

A Zsámbéki Színházi Bázis hivatalos honlapját a

http://zsambekiszinhaz.hu/

címen éri el.

 

Ezen az oldalon - a kis ablakot bezárva - a Bázis és jogelődjei korábbi évadairól talál információkat.